måndag 24 september 2018

En olycka

Efter lunch igår packade vi in alla barnen i bilen och körde till Bokskogen. 
Vädret var perfekt skogsväder, något som märktes på parkeringsplatsen där det var knökfullt. Men vi hittade en plats och gav oss ut i skogen. Jakten på den perfekta vandringsstaven drog igång samt att hitta svaren på de olika frågorna längs stigen. 
Vi hittade en mysig plats för lek och fika. Noah och Elin klättrade i träd och sedan var det täljskola med Joel.

Hela skaran


Bästisar


Fika



Tälja är skoj









Vi packade ihop våra saker och fortsatte promenera mot lekplatsen. På vägen fanns det ett högt klätterträd som Noah inte kunde låta bli att klättra upp i, han älskar att klättra i träd. Tyvärr trampade han på en gren som var murken och knäcktes. Han föll och landade på rygg/sidan och fruktansvärt ont. Som tur var klarade huvudet sig. 
Det blev ingen rolig promenad tillbaka till bilen då varje steg gjorde ont. Vi kunde inte bära honom för han hade ont överallt. 
När vi kom hem tvättade vi av skubbsåren och bäddade ner honom i soffan. Han fick Alvedon och en smörgås. 
När klockan var strax efter 19 fick han jätteont igen när han skulle resa sig. Smärtan blev bara värre och han var vit i ansiktet. Ringde jourläkaren och fick svar att vi skulle åka till barnakuten. Vi hämtade upp min mamma på vägen så att jag kunde släppa av henne och Noah på akuten för att sedan köra och parkera. Tack mamma för att du följde med ♡
Väl på plats undersöktes han, de tog en massa prover och tillsist blev han röntgad. Det visade sig att han hade en spricka i revbenet. Tur i oturen att det inte var värre än så.
Vi blev otroligt bra bemötta och läkaren var fantastisk precis som alla sköterskor som arbetade. 
Nu får min lilla klätterapa vila ett par dagar och läka ordentligt ❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar