lördag 2 november 2019

Hemma igen

Innan vi körde hem igår gick vi en runda på stan. Köpte te, bröd, räkor, strosade i saluhallen, tittade i några klädesaffärer och lunchade på Vapiano.
Resan hem blev ganska seg då det var mycket trafik och någon olycka som skapade långa köer. Men hem kom vi och möttes av en glad liten katt, Safir var ute och roade sig...
Vi packade upp lite, njöt av färska räkor (som fick åka i takboxen och höll sig kalla där) och landade sedan i soffan framför Idol.

Pizza med fikon, roccola och valnötter

Mums!!


Imorse stack Joel och jag till gymmet. Efter 5 dagars vila var det skön att få svettas lite igen. När vi kom hem var det fotboll på tv. Malmö hade en liten chans på guldet och i ca 60 minuter såg det riktigt bra ut. Men trots att de vann sin match med 5-0 klarade Djurgåden att ta ett poäng och vann därmed allsvenskan. Joel var allt annat än nöjd här hemma.
Selma och jag lämnade hemmet och körde till stallet. Lagom tills vi gjort klart Kamomill slutade det att regna och vi tog då en lång runda i skogen. När vi kom tillbaka fortsatte Selma att rida inne i ridhuset. Hon hade byggt en bana där hon skrittade, travade och hoppade några hinder. Jag kunde sitta på pallen och bara heja på, så skoj.
Nu är det soffmys, brasa och Så mycket bättre på tv.

Min gamla höstkaktus blommar 


Invigning av nya ridkläder och ridskor



Ny grimma till Kamomill, inköpt på Ullared.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar