tisdag 27 november 2018

Nya simmärken

Idag var min mage bra igen, 9 timmars sömn och värmedyna hjälpte. Det tar verkligen på krafterna med magsmärtor en hel dag...
Idag hade vi studiedag, började morgonen med en frukostdate med Jeanette och Lena på Best Western vid Malmömässan. Frukosten där är riktigt bra, äggröra är lovely och även deras fröknäcke är något extra.

Lyxfrukost


Temat på studiedagen var kommunikation och mycket handlade om hur vi ska göra kommunikationen tillgänglig för alla våra elever. Intressant!
Till lunch fick vi hjortfärsbiff med potatismos, rostad rotselleri, belugiabönor och körvelkräm, väldigt gott. Det blev verkligen mycket maten denna dagen...
Studiedagen avslutades med musik, Joels kollega Tobias kom och berättade om sitt musikprojekt. Han skriver låtar med enklare texter som framförallt passar elever i särskolan. Små sånger för stora hjärtan heter hans projekt som finns både på Youtube och Facebook. 

Lunch

Tobias


Joel följde med Selma på simskola, det var näst sista gången på terminen. Selma kom hem med 4 nya märken och var väldigt stolt. 

Många simmärken..

... och en selfie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar