Follow by Email

lördag 1 september 2018

Mulleloppet

Idag anordnade Friluftsfrämjandet en dag fylld med aktiviteter för barn upp till 12 år. Huvudaktiviteten var Mulleloppet, 600m för barn upp till 6 år och sedan 900m för barn upp till 12 år.
Vi möte upp Bengt, Ellie och Simon och sedan testade barnen lite av de olika aktiviteterna. Där fanns en hinderbana, en station där man kunde kasta prick med kottar, en annan där de fick måla kottar. Selma som gillar att pyssla gjorde en vindsnurra och sedan tävlade hon och Ellie med sina pinnhundar i en speciell bana gjord just för pinnhundar....

Selma testar balansen på vippbrädan

Här tävlar deras Pinnhundar...

Joel, Simon och Lukas testade att paddla kanot medan Noah valde att testa kladdkaksmuffinsen.
Ellie och Selma fick fina ansiktsmålningar och därefter var det dax för dem att springa.


Tyvärr missade jag när killarna paddlade då jag köade med Selma till ansiktsmålningen.
Fjärilstjejerna


Lagom tills starten ångrade Selma sig, hon ville absolut inte springa. Det är mycket med hennes känslor nu... Så stackars Ellie fick springa själv.
När sexåringarna var i mål var det dax för Lukas, Noah och Simon. De var alla väldigt taggade och sprang fort. De hann till och med att varva några av de andra deltagarna. Lukas var först i mål och sedan kom Noah strax efter, osäker på om det var 6 eller 7 barn mellan dem. Simon kom i mål strax efter Noah. Killarna var mycket nöjda med loppet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar