Follow by Email

torsdag 10 augusti 2017

Geocaching

Så var terminens första arbetsdag avklarad. Vi började med gemensam frukost i personalrummet, kul att träffa alla kollegor igen. Efter frukosten fick vi reda på att vi skulle testa Geocaching, typ orientering med mobilen. Vi delade upp oss i arbetsdagen och hade sedan 6 timmar på oss att hitta så många kapslar som möjligt. Vårt lag började att leta i närområdet och där hittade vi ganska snabbt fyra kapslar. Vi tog oss sedan upp till Kronprinsen för att fortsätta att leta i stan. Vi köpte med oss lunch från Subway och satte oss i parken och åt. Det var strålande sol, så perfekt väder för utomhusaktiviteter.

Första kapseln hittad


Lunchmacka, kycklingfilé och massor med grönsaker.


Efter lunch fortsatte vi att leta, det var betydligt svårare inne i stan. Vid tre-tiden gav vi upp, då hade vi hittat 7. Vi gick hem till Lena och svalkande oss med iskall cider. Klockan fyra promenerade vi bort till Mat och Vin, en restaurang inne i Slottsparken (eller Kungsparken, vet aldrig vilken som är vilken)
Först prisutdelning, vårt lag vann inte... sen fick vi grillbuffé. En alldeles lagom första arbetsdag. Imorgon är jag ledig, vi ska fira Joel hela dagen ♡

Den sista hittade vi på Lilla Torg

Grillbuffé 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar