Follow by Email

tisdag 15 mars 2016

Broccoligratäng

Ikväll gjorde Selma och jag världens godaste broccoligratäng. Den är så enkel att göra och blir så god. Har gjort den på både färsk och med frusen broccoli men den blir bäst på fryst.
Jag gör en form som är lagom för 4 personer om man äter den istället för potatis/pasta eller dyl.
Smöra en form och lägg sedan i broccoli, klicka på mögelost. Vispa 3 ägg och ca 1 dl vispgrädde. Krydda med peppar, salt behövs inte eftersom mögelosten är salt i sig. Slå på ägg/gräddblandningen och strö över riven ost. Grädda på 200 grader i ca 30 min (tills den är fast).
Gott till både kött och fisk. Ikväll åt vi den till lax.


Den är väldigt mättande då det är både ost och grädde. Funkar perfekt som LCHF-alternativ istället för kolhydrater.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar