söndag 15 september 2019

Kräftkalas och lånebarn

Dagarna går i ett och jag önskar ofta att dygnet hade fler timmar...
Fredagen startade med att Selma var lycklig över sina nya kläder, på jobb bjöd Jeanette på frukost och resten av dagen flöt på bra, trots att det var fredagen den 13:e.




På kvällen var det kräftkalas hemma hos min kollega Jonas i Skanör. Vi bjöds på en god välkomstdrink och intog uterummet. När alla var samlade flyttade vi in för att äta. Jonas hade pyntat, dukat fint och bjöd på en massa goda tillbehör. Kräftor eller räkor tog vi med själv.






Snapsvisor, lek och många skratt bjöds det på under kvällen. Till fikan fick vi vit kladdkaka med björnbär och grädde, precis så gott som det lät 😍.






Igår började dagen med ett pass på gymmet följt av städning av skafferi, tvätt och lite allmän sortering. Joel och Noah var hos Gunlis och fixade lite saker till henne.
På kvällen kom Colin och Aron för att sova över. Lek, tv-spel och sedan film och lördagsgodis. Barnen önskade nuggets och pommes medan jag, Joel och Lukas åt sushi.
Idag var planen att vi skulle åka till skogen men vädret var lite lurigt så vi stannade hemma. Joel tände eld i tunnan och sedan grillades det marshmallows. Cina kom för att hämta barnen men stannade först på en fika.



Smorès



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar