måndag 18 februari 2019

Bad, sol, regnskog och tropisk värme

En härlig dag där solen strålade in i den gigantiska kupolen och poolerna höll mellan 30-32 grader. Vi var här för tre år sedan men sedan dess har det dykt upp en del nyheter. Vid stranden har de byggt en klätterställning med vattenrutchbanor.



Selma njöt av att ha fötterna i sanden.

Sol, palmer och en skön solstol.

En annan nyhet var hela utebadet. Nu på vintern är det bara en liten del som är öppen, en stor pool med strömmar att simma i och en jätterolig vattenrutchbana med strömmar i. Selma fick egentligen inte åka i den då det var 8-årsgräns men efter att hon visat badvakten att hon kunde simma fick hon också testa den. 







Området är otroligt stort och jag har under dagen gått över 12000 steg. Förutom bad finns här ett stort lekland med ett gigantiskt bollhav, (nytt sedan vi var här senast, bollhavet) klätterställningar, elbilar, studsmattor mm. Här finns även en regnskog med levande Flamingos, fjärilar, småfåglar, spindlar (i bur), sköldpaddor och karpar.






Barnen tyckte att vattenrutchbanorna var roligast och Noah var den som åkte mest. 





Vi har valt att bo i en stuga utanför badet men om man önskar finns det en massa olika rum/tält att bo i inne på badet. Allt från lyxig bungalows till små tält direkt på stranden. Här finns också många olika restauranger, barer och café. 

Här kan man bo

Förmiddagsfika

Lunch

Strax innan 18 kände vi oss nöjda för dagen. Tillbaka i stugan blev det spaghetti och köttfärssås till middag och sedan spelade vi kort. Imorgon väntar ännu en dag inne på badet. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar