fredag 6 juli 2018

Pannkaksladan

Selma har länge sagt att hon ville fira sin födelsedag på Pannkaksladan. Så efter firande och lite lätt frukost packade vi in oss i bilen och körde till Höganäs och Pannkaksladan. Cina, Patrik, Colin och Aron var redan på plats när vi kom. Efter lite lek på lekplatsen var det dax att äta av buffén.
Buffén innehåller en massa amerikanska pannkakor med olika smak, men här finns även världens godaste chili con carne, kyckling, sallad, potatis, pasta, bacon, fläskpannkaka,crêpes och tunna pannkakor. Till detta finns det sedan en massa tillbehör, farligt gott.
När vi ätit klart testade barnen olika aktiviteter som finns på området. Lukas körde Segway, Selma, Aron och Colin hoppade studsborg medan Noah sköt med luftgevär. Vi gick även runt och tittade på gårdens djur. När vi kom tillbaka hade ridningen precis börjat och givetvis ville Selma rida...
Innan vi åkte därifrån passade barnen på att äta lite mer, bra att man kan ha kvar sina tallrikar hela tiden. Själv var jag proppmätt och orkade inte ett dugg mer.

Mat 


Hopp i hoppborgen 

Lukas kör Segway 

Alpacka


Selma fiskar ankor



Selma och Colin 

Sexåringen

På vägen hem stannade vi till vid Outleterna för ett besök i sportbutiken. Joel köpte träningskläder och skor och Noah köpte en skateboard.
När vi kom hem stack Noah ut och tränade sig på att åka skateboard 

Mormor och morfar kom och överraskade Selma med en ny cykel.

Lycklig tjej 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar