Follow by Email

måndag 23 juli 2018

Karlskrona och Öland

Imorse packade vi bilen och körde mot Öland där vi hyrt ett hus ett par dagar. Vi stannade i Karlskrona där vi mötte upp Bengan och barnen. De ska vara i Kalmar några dagar så planen är att vi ska ses för lite gemensamma aktiviteter.
I Karlskrona började vi med lunch, barnen önskade pizza så det fick det bli...
Efter maten gick vi bort till Marinmuseumet och tittade på bla Ubåtar, gamla stridsbåtar, vapen mm. Ellie och Selma fick lära sig att slå knopar och tillverkade nyckelringar. Vid 16-tiden var det dags att gå mot bilarna och köra vidare.Vi var framme vid huset på Öland vid 18-tiden. Huset är en stor villa med "sommarstugekänsla".....
Vi packade in våra grejor och fixade lite. Bytte om till badkläder och körde bort till campingen för att bada. Det var riktigt skönt i vattnet, speciellt efter många timmar i en varm bil.

Solen är påväg ner 

Efter badet köpte vi glass och gick sedan runt och tittade lite på campingen. Tillbaka i huset fick Lukas ett migränanfall och blev riktigt dålig, tufft i den här värmen.
Vi andra var inte så hungriga, fick bli en korv med bröd. Sedan spelade vi spel resten av kvällen. Lukas har somnat nu och jag hoppas verkligen att han mår bättre imorgon.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar