onsdag 27 juni 2018

Selmas namnsdag

I år kom vi ihåg hennes namnsdag, något vi annars brukar glömma... Innan frukost fick hon några små presenter, Lukas och Noah hade varit i Tygelsjö och handlat till henne och från mig och Joel fick hon lite småsaker från Systrarna Grene. Mormor Anna-Greta har dock alltid koll, det låg ett kort till Selma i brevlådan när vi kom hem från stranden.



Lycklig tjej

Innan vi körde till stranden tog hon en cykeltur, så nöjd att hon nu lärt sig.




Efter frukost körde vi till Höllviken för ett besök på stranden. Bengt, Simon och Ellie var redan där och hade tagit plats uppe i vassen. Det blåste lite men när man landade i solstolen var det skönt. I vattnet var det bara 18 grader så inget bad lockade mig. Alla barnen och Bengt badade dock.

Lek i sanden




På vägen hem stannade vi och köpte mat, barnen ville ha mat från Burger King medan vi vuxna valde smørrebröd. Efter maten bänkade vi oss framför tv för att se Sveriges sista match i gruppspelet. En vinst mot Mexico var ett måste för att de skulle ta sig vidare, inte helt lätt tänkte jag.... Men efter 90 minuter och lite tilläggstid hade Sverige vunnit med 3-0!!! Så nu väntar en ny spännande match på tisdag.

Goda mackor

Lite kvällsmys med kattungarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar