Follow by Email

lördag 11 februari 2017

Fredag i Köpenhamn

Strax innan 15 tog Joel och jag tåget till Österport och checkade in på hotellet där. Ett litet men mysigt rum men tyvärr precis bredvid tågbanan så tågen hördes in. 
Vi bytte om och tog en taxi in till Vesterbro och restaurangen Madklubben. En mysig restaurang med mycket trevlig personal. Vi valde att testa deras färdiga trerättersmeny med tillhörande vinpaket. Först fick vi champagne och fläskesvålar, till förrätt fick vi krabba med citronsås, rättika och några friterade flarn som smakade dill och citron, sååå gott. 

Äckelgott, svårt att bestämma mig.. 

Detta var bara gott, fantastiskt gott!

Till förrätten serverades det ett glas vitt vin. Huvudrätten var oxkött, pommes och cesarsallad, köttet var det godaste vi någonsin ätit, perfekt tillagat. Här serverades det ett glas rött. 


Till efterrätt fick vi en fräsch glass på mango, ett passionsfruktsskum och en crunchig botten av ananas och nötter. Till efterrätt serverades ett iskallt Muscatvin.


 Vi var så mätta när vi gick därifrån. Ska ni äta god mat i Kph så missa inte detta stället.

Skitcool toalett var där också.

Mätta och belåtna lämnade vi restaurangen och bort till Nya teatern mer om detta i nästa inlägg, måste fixa lite mat till barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar