Follow by Email

tisdag 31 januari 2017

Vår lilla hjälpreda

Först måste jag säga tack för allt stöd angående vårt bilköp hos Hedin Bil.  Över 2000 (9000 den 2/2) har läst blogginlägget och det har delats många gånger på Facebook. Vi hoppas med detta att varna andra för att göra affärer med Hedin bil. Vi har velat vänta in dokumenten ang. felen på bilen innan vi går vidare med en anmälan till KO och ARN, men  vi inser att vi inte kommer få ut papperna så får göra anmälan på de bevis vi har. Helst hade vi velat slippa göra en anmälan och istället bara få köpet hävt men det är inte något Hedins är intresserade av.
I en familj med tre barn, bosatta utanför stan, är det a och o att ha bilar som fungerar. Vi valde en sjusitsig bil för att barnen skulle kunna ta med kompisar på aktiviteter/ hem från skolan, att våra föräldrar skulle kunna åka med på utflykter osv. Att under flera månader bråka med ett stort företag tar på krafterna och vi har fått lägga ner mycket tid på meningslösa diskussioner.
Men nu tar vi hjälp och skickar in en anmälan.

Ikväll hade Lukas och Noah friidrottsträning och då fick jag hjälp av Selma med städning och matlagning. Hon dammsög och jag fixade med tvätten.Till middag lagade vi mexicoröra på kycklingfärs, ris, bönor och grönsaker. Lätt att laga och uppskattat av familjen.

Serverades med quesadillias, lime och kall sås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar