Follow by Email

söndag 1 januari 2017

Nyårsafton

Nyår firade vi i Svedala hemma hos familjen Olrud. Det blev en jättetrevlig kväll med mat, dryck och många skratt. Joel och jag hade fixat förrätt och efterrätt medan Bengt och Sofie lagade varmrätten.
Vi började med att skåla in kvällen med prosecco till de vuxna och Mimmichampagne till barnen.




Till förrätt fick barnen en ost och kalkonmacka (önskemål från Lukas) medan vi åt en tapastallrik. Smörstekt bröd med lax- och mangoröra, coppa, carpatio med kapris och parmesanost samt getost med honung och valnötter.





Till varmrätt bjöds det på oxfilé med potatisgratäng och till det en sky med champinjoner och sidfläsk, så gott.



När varmrätten var uppäten var vi alla mätta. Barnen lekte och var fascinerade över alla raketer. Killarna gick ut en runda medan Selma och Ellie byggde en koja. Innan vi tog fram efterrätten var tjejerna sugna på att tända lite tomtebloss, lite läskigt men så spännande...




Till efterrätt åt vi schweizerpannacotta med hallongelé och två sorters chokladpraliner som Joel gjort.


Vid 12-slaget gick vi ut och tittade på alla raketer och skålade i bubbel.



Det blev en jättemysig kväll med god mat och goa vänner ♡.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar