Follow by Email

söndag 1 januari 2017

2016, del 3

Juni, min favoritmånad, bjöd på massor av skoj. Namnfest för Aron, en riktigt varm och solig dag i familjen Wivessons trädgård.
Sedan kom den efterlängtade skolavslutningen  och hela familjen fick sommarlov. Joel och jag åkte, tillsammans med goa vänner, på Öltrasfest och dansade kasedans hela natten.Noah och Lukas redo för skolavslutning 


Öltrasfest i en ombyggd gammal lada.Hemma invigde barnen vår nya pool och första lappen ur sommarlovsburken drogs.


På första lappen stod det Tekniskamuseet. 


Vi firade midsommar med våra vänner och tro det eller ej, det var varmt och skönt ute långt in på kvällen.Selma fick uppleva sin första ridlektion med mamma på läktaren, hon  och Joel testade även på att köra häst och vagn.
I juli åkte vi till Vattenhallen i Lund, ett mycket uppskattat besök. Exprimentshower och mycket att prova på. Selma fyllde 4 år och detta firades med sång, presenter och den finaste Elsatårtan. Vi åkte, tillsammans med mina föräldrar, till Pannkaksladan i Höganäs. Massor av pannkakor med många olika tillbehör. Juli bjöd även på ett premiärbesök på stranden i Höllviken. Jag vaktade handdukarna när övriga i familjen badade....Månaden avslutades med en resa till Jylland. Gunlis hade hyrt ett stort hus med pool. Tillsammans med Jenny, Peter, Melvin, Charlie och Gunlis fick vi några härliga semesterdagar. 
I Augusti åkte vi till Halmstads äventyrsland tillsammans med Maria, Fredrik, Hubert och Telma, en tradition...
Vi firade Joels födelsedag och veckan innan skolstart gick Lukas och Noah på friidrottsskola.

Veckan avslutades med en friidrottstävling.

September kom och det fina vädret höll i sig. Barnen ställde upp i Paprikaloppet och sprang fort som tusan, bra jobbat. 
Vi åkte på Skördemarknad i Vikingabyn och barnen fick prova på lite olika vikingaktiviteter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar