Follow by Email

måndag 20 juni 2016

Helgen

Vilken rolig helg vi har haft. Efter diverse fixande under dagen i lördags lämnade vi barnen hos mina föräldrar. Pappa skjutsade oss till stan och vi checkade in på hotell Nobel house. En cider på rummet och sedan promenerade vi bort till Centralen där bussarna till grillfesten väntade.


Vi blev skjutsade till en lada som låg utanför Hjärup. Ladan var pyntad med Öltas-flaggor som till största del var gjorda av Bengt.Allsång till MFF-hymnen 
Vi serverades helstekt gris med grönsallad, potatissallad och äppelmos, fantastiskt gott.
Efter maten var det dans till liveband hela natten. När klockan närmade sig två kom bussarna och hämtade oss och körde oss tillbaka till Malmö. Trötta i fötterna efter all dans promenerade vi bort mot hotellet med ett snabbt stopp på Burger King.Skönt att lägga sig en en hotellsäng och sova fram tills klockan ringde (ville inte missa frukosten). Som alltid var frukosten jättegod, äggröra, nybakta bullar, massor med pålägg, frukt, grönsaker och våfflor. Efter frukosten vilade vi ett tag på rummet innan det var dax att checka ut. Promenad upp till Triangeln, fika och sedan tog vi bussen hem till mina föräldrar för att fira mamma. Mer om detta i ett annat inlägg, måste fixa kvällsmat nu....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar